Sunday, 7 September 2014

Mayraa dan mealshakes


Assalamualaikum semua.. Pagi ni saya nak bercerita kisah Mayraa dan mealshakesnya..

Ini adalah anak sulung saya, Nur Haziqah Humayraa, 19 October 2014 ni genap lah 4 tahun, dah besar panjang dah anak dara mama..
Saya stat bagi mayraa mealshakes masa umur 2 tahun lebih kot, lupe la plak.. Dulu mayraa kerap la jugak demam, selsema, kadang2 sembelit jugak dan kurang makan nasi. Mesti la risau bila anak asyik demam selsema jer. Nak2 bila selsema, mayraa tak reti2 nk hembus keluar hingus, sokmo sedut balik hingus tu, adoiii la..
Nak bagi ubat kerap mmg tak elok la kan, so alternatif saya cuba bagi mealshakes, tapi xde la skali bagi terus berkesan.
Saya tetap teruskan bagi 1 sudu kecik mealshakes setiap malam masa tdo, bubuh dalam susu dia, sebab cuba bubuh siang, dia xnak minum sebab rasa lain..hahaha
Lama kelamaan dia serasi dengan rasa mealshakes tu.. Alhamdulillah sekarang mayraa jarang sangat2 demam selsema, klu demam selsema pun akan jadi cepat baik. Makan pun bertambah selera..
Sekarang pun still minum mealshakes, rasa nya dah bercanister dah abis. Setiap kali buat susu, pasti dia akan cakap, mama jangan lupa bubuh mealshakes tau..hehe

Promo Mealshakes plak sekarang ni, pasti saya akan borong buat stok, jimat berganda tau!!
Beli 3 percuma 1
Beli 6 percuma 2

BERILAH YANG TERBAIK UNTUK ANAK ANDA

PASTI HIDUP LEBIH CERIA TANPA :-
SEMBELIT + BATUK KAHAK DEMAM SELSEMA
SELERA MAKAN PUN BERTAMBAH

Anda layak untuk dapat semua ini jika membuat pembelian dengan saya :- 
1) Jadual pengambilan vitamin 
2) Jemputan ke Group Eksklusif di Facebook 
3) Jemputan ke Group Sokongan Whatsapp/Telegram 
4) Konsultasi percuma berterusan 
5) Tips-tips eksklusif berkaitan set yang dibeli

Ingin mendapatkannya dengan harga ahli? Semestinya bole..;) Pelarasan harga dari Shaklee telah menetapkan harga ahli hanya untuk ahli berdaftar sahaja..;) Banyak sangat benefit bila jadi ahli shaklee..


Jangan tunggu lama2 sangat, jom daftar segera kerana yuran seumur hidup hanyalah RM 65 + RM 10 (kos penghantaran starter kit ke Semenanjung Malaysia & / + RM 20 (kos penghantaran starter kit ke Sabah, Sarawak & WP Labuan) 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ** 

Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Wan Hafiza Hakima: 
Email : whafiza_hakima@yahoo.com 
Sms / Whatsapp / Telegram : 012 9580334 
Shaklee Independent Distributor : 964487 
Blog : https://wanhafizahakima.blogspot.com 
Page: https://www.facebook.com/hafiza hakima health care

1 comment:

  1. anak saya pun suka akan mealshakes ni. Sampai kena sembunyi takut overdose!

    Jom share pengalaman menyusukan 2 anak disini>>>http://bit.ly/1lJFD8e

    ReplyDelete