Sunday, 7 September 2014

Kekal Awet Muda Dengan Collagen



Collagen Shaklee, supplement untuk kulit yang memberikan kesan yang cepat. Terbukti memberi kesan selepas 8 minggu.

Ada juga customer yang mengamalkan dalam tempoh 1-2 minggu sudah menampakkan kesannya. Hebatkan penangan Collagen Shaklee ni. Sesuai sangat amik collagen ni sebab kita semakin hari semakin dimamah usia, kedut sana sini, kulit jadi kusam, berjeragat dan tak bermaya. Aset berharga pun kendur dan tak anjal..

Jadi, sebelum terlambat, jom amalkan Collagen Shaklee. Insyaallah pasti akan berpuas hati. Belum cuba belum tahu..

Saya pun sedang amalkan jugak..

Nak tengok testimoni collagen, boleh klik link ini :-

TESTIMONI COLLAGEN SHAKLEE

Anda layak untuk dapat semua ini jika membuat pembelian dengan saya :- 

1) Jadual pengambilan vitamin 
2) Jemputan ke Group Eksklusif di Facebook 
3) Jemputan ke Group Sokongan Whatsapp/Telegram 
4) Konsultasi percuma berterusan 
5) Tips-tips eksklusif berkaitan set yang dibeli

Ingin mendapatkannya dengan harga ahli? Semestinya bole..;) Pelarasan harga dari Shaklee telah menetapkan harga ahli hanya untuk ahli berdaftar sahaja..;) Banyak sangat benefit bila jadi ahli shaklee 
Jangan tunggu lama2 sangat, jom daftar segera kerana yuran seumur hidup hanyalah RM 65 + RM 10 (kos penghantaran starter kit ke Semenanjung Malaysia & / + RM 20 (kos penghantaran starter kit ke Sabah, Sarawak & WP Labuan) 

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ** 

 Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Wan Hafiza Hakima: 
 Email : whafiza_hakima@yahoo.com 
Sms / Whatsapp / Telegram : 012 9580334 
Shaklee Independent Distributor : 964487 
Blog : https://wanhafizahakima.blogspot.com 
Page: https://www.facebook.com/hafiza hakima health care

2 comments:

  1. collagen powder terbaik....!!!!
    jemput blogworking
    http://bit.ly/1tg1Ppj

    ReplyDelete
  2. perkongsian yg hebat ttg collagen powder shaklee!!

    jemput singgah blog saya..

    http://mommydarwisya.blogspot.com/2014/09/testimoni-mealshake-collagen-powder.html?m=1

    ReplyDelete