Sunday, 25 May 2014

Set Berpantang Shaklee

♡♡♡ Luka bersalin cepat sembuh, susu meriah & cergas semasa berpantang ♡♡♡


Sejujurnya memang superb!! Sangat berbeza dengan kelahiran pertama dulu. Pengalaman anak pertama dulu luka bersalin lambat sembuh, susu tak meriah, paling tak best letih lesu semasa berpantang & juga sembelit yg agak teruk sampai fobia nak membuang..huhuhu

Tapi berpantang anak ke-2 ni memang fully consume set pantang shaklee. Alhamdulillah, hari pertama dah boleh start makan walaupun anak ada kuning, susu badan sampai basah baju m sa baby menyusu, sembelit dah xde langsung, smooth jer bila membuang & yang paling best badan sentiasa cergas walaupun kerap bangun malam nyusukan baby + karenah anak pertama.

Anda hamil? Pening memikirkan set bersalin mana yang terbaik ketika berpantang nanti?

Anda akan mengalami FENOMENA berikut setelah mengambil set berpantang ini:
  • Luka bersalin cepat baik dan cepat kering
  • Susu melimpah-limpah dan mampu menyimpan stok 
  • Boleh diambil 2 jam selepas bersalin walaupun baby menghidap jaundis/demam kuning
  • Tiada lagi stress dalam pantang dan emosi tenang
  • Badan lebih bertenaga dan mampu membuat kerja rumah
  • Membantu mengurangkan berat badan anda kerana ESP mengenyangkan dan membantu meningkatkan metabolisme badan
  • Kulit juga bertambah cantik dan 'stretch mark' cepat pudar
  • Dan yang paling best ramai yang bertenaga dan tak rasa seperti dalam pantang!

Boleh diambil oleh ibu yang bersalin secara normal atau caesar
Boleh diambil walaupun bayi lahir premature, mengalami demam kuning mahupun G6PD

SET PANTANG SHAKLEE

  • Vitalea - Multivitamin terbaik yang membekalkan tenaga dan nutrien penting untuk tubuh. Perlu untuk kesejahteraan dan kesihatan ibu.
  • B Complex - Membantu ibu tenang sepanjang tempoh berpantang dan mengelakkan stress. B Complex juga menjadikan ibu kekal bertenaga dan mencantikkan kulit juga.
  • Zinc - Komponen utama ikan haruan yang membantu luka cepat sembuh. Tak perlu mencari ikan haruan yang hanyir, mahal dan sukar dicari.
  • Ostematrix - Melancarkan penyusuan dan membantu mengelakkan sembelit.
  • ESP & Alfalfa - Merupakan milkbooster terbaik dan membantu mempercepatkan penghasilan susu ibu. Ibu akan berasa breast sentiasa penuh dan dapat menyimpan stok susu untuk bayi tersayang.

Ingin mendapatkannya dengan harga ahli? Semestinya bole..;) 

Pelarasan harga dari Shaklee telah menetapkan harga ahli hanya untuk ahli berdaftar sahaja..;) 

Banyak sangat benefit bila jadi ahli shaklee 

Jangan tunggu lama2 sangat, jom daftar segera kerana yuran seumur hidup hanyalah RM 65 + RM 10 (kos penghantaran starter kit ke Semenanjung Malaysia & / + RM 20 (kos penghantaran starter kit ke Sabah, Sarawak & WP Labuan)




** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ** 




Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Wan Hafiza Hakima: 

Email : whafiza_hakima@yahoo.com 

Sms / Whatsapp : 012 9580334 

Shaklee Independent Distributor : 964487 

Blog : https://wanhafizahakima.blogspot.com 

Page: https://www.facebook.com/hafiza hakima health care

No comments:

Post a Comment