Friday, 2 May 2014

Kukuhkan Imuniti Anak Anda, Anda Tahu Bagaimana??

Sistem imun yang seimbang adalah yang paling ideal kerana sistem imun yang lemah bole menyebabkan anak anda sering sakit. Berilah anak anda makan makanan berkhasiat. Tubuh kanak2 memerlukan nutrisi yang baik utuk tumbesaran yang optimum.

Jika anak anda sering batuk, demam, selsema, itu menandakan imuniti anak anda tidak cukup kuat untuk melawan penyakit itu. Tahukah anda, kekurangan khasiat pemakanan melemahkan sistem imun tubuh. Kajian menunjukkan Vitamin A, asid folik, Vitamin B6, B12, Vitamin C, E, zink, tembaga, zat besi da selenium perlu untuk mengukuhkan sistem imun agar dpt berfungsi dgn lebih berkesan.

Mealshakes Shaklee menjadi pilihan terbaik untuk anak anda, ianya rendah lemak dan rendah glycemic. Mealshakes mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan, kaya dgn sumber kalsium dan protien yg amat diperlukan oleh kanak2 utk membesar lebih sihat dan kuat.Fakta Tentang Mealshakes :-

  • Sumber yang kaya dengan kalsium, fiber dan protein
  • Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik
  • Rasa French Vanilla yang enak, boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dalam susu atau minuman kegemaran
  • Tanpa pewarna dan tiruan
Siapa Yang Sesuai Mengambil Mealshakes :-
  • Kanak-kanak
  • Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
  • Ibu hamil yang mengalami alahan
  • Warga tua
  • Sarapan yang pantas dan mudah bagi mereka yang sibuk
Mealshakes ini hanyalah RM 113.75, memang agak mahal mealshakes ni, tapi yang penting lebih MAHAL lg harga sebuah kepuasan & kegembiraan melihat kesihatan anak. Duit jatuh no.2 dan kebelakang, Wang bole di cari, tapi kesihatan anak tiada galang ganti..Ingin mendapatkannya dengan harga ahli? Semestinya bole..;) 
Pelarasan harga dari Shaklee telah menetapkan harga ahli hanya untuk ahli berdaftar sahaja..;) 
Banyak sangat benefit bila jadi ahli shaklee 
Jangan tunggu lama2 sangat, jom daftar segera kerana yuran seumur hidup hanyalah RM 65 + RM 10 (kos penghantaran starter kit ke Semenanjung Malaysia & / + RM 20 (kos penghantaran starter kit ke Sabah, Sarawak & WP Labuan)

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ** 

Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Wan Hafiza Hakima: 
Email : whafiza_hakima@yahoo.com 
Sms / Whatsapp : 012 9580334 
Shaklee Independent Distributor : 964487 
Blog : https://wanhafizahakima.blogspot.com 
Page: https://www.facebook.com/hafiza hakima health care

No comments:

Post a Comment