Saturday, 11 October 2014

ESP, Soya Terbaik Untuk Ibu Mengandung


Soya ESP Shaklee sesuai ke tidak dengan ibu mengandung?? Ramai yang was-was nak amalkan ESP semasa mengandung, betul tak?? Ada desas-desus bagitau ESP boleh menyebabkan kulit bayi jadi  sensitif dan macam-macam andaian lah.. 



ESP Shaklee berbeza dengan soya kotak dan soya kat pasar malam tu.. Mengandungi bahan pengawet serta kandungan gula yang tinggi. Tidak semua soya sama di pasaran.. Kena pilih soya yang betul-betul terbaik dan berkualiti.

ESP Shaklee, di proses pada suhu yang sangat rendah untuk mengekalkan keaslian soya itu sendiri. Malah ESP juga merupakan soya jenis NON-GMO iaitu ia tidak diubah genetiknya dalam proses penghasilannya.


KELEBIHAN ESP UNTUK IBU MENGANDUNG

1. Memberikan tenaga sepanjang hari - kurang letih
2. Mengenyangkan dan meningkatkan metabolisme badan 
3. Membantu penyerapan vitamin dengan lebih baik
4. Kulit bayi bersih, cantik, cerah dan halus 
5. Membantu perkembangan fetus
6. Memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
7. Menurunkan paras gula dalam badan 
8. Membantu meningkatkan paras kolestrol baik dan baik untuk jantung


CHOPPP!!

PROMO HEBAT OKTOBER 2014
BUY 6 FREE 1
JIMAT RM150
FREE KEAHLIAN
CASH BACK

Boleh pakat dengan kawan2 kumpul order untuk cukupkan 7 canister ESP..
Nak beli 1 canister ESP pun boleh.. ;)

ESP PILIHAN TERBAIK UNTUK IBU MENGANDUNG


Anda layak untuk dapat semua ini jika membuat pembelian dengan saya :- 

1) Jadual pengambilan vitamin 

2) Jemputan ke Group Eksklusif di Facebook 
3) Jemputan ke Group Sokongan Whatsapp/Telegram 
4) Konsultasi percuma berterusan 
5) Tips-tips eksklusif berkaitan set yang dibeli

Ingin mendapatkannya dengan harga ahli? Semestinya bole..;) Banyak sangat benefit bila jadi ahli shaklee.. 
Jangan tunggu lama2 sangat, jom daftar segera kerana yuran seumur hidup hanyalah RM 65 + RM 10 (kos penghantaran starter kit ke Semenanjung Malaysia & / + RM 20 (kos penghantaran starter kit ke Sabah, Sarawak & WP Labuan) 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ** 

Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Wan Hafiza Hakima: 
Email : whafiza_hakima@yahoo.com 
Sms / Whatsapp / Telegram : 012 9580334 
Shaklee Independent Distributor : 964487 
Blog : https://wanhafizahakima.blogspot.com 
Page: https://www.facebook.com/hafiza hakima health care

2 comments:

  1. Kini yakin nak ambil produk soya jika hamil
    .semestinya ESP

    ReplyDelete