Friday, 29 August 2014

Rabun Kurang Dengan CarotomaxVitamin Shaklee yang sesuai untuk mata adalah Carotomax.. Semakin meningkat usia kita, semakin berkurang kadar penglihatan kita.. Jom atasi masalah rabun / silau dengan Carotomax, insyaallah berkesan..

Rumusan khas oleh Shaklee dalam Carotomax adalah gabungan 5 jenis karotenoid terbaik iaitu Alfa Karotena, Beta Karotena, Likopena, Lutien dan Zeaxanthin + Kuaercetin, Ekstrak Biji Anggur dan Brokoli.Manfaat Utama Carotomax
  • Lebih Selamat Dari Vitamin A
Pengambilan beta-karotena yang merupakan alternatif penggantian vitamin A adalah lebih selamat kepada kesihatan manusia.
  • Mempertingkatkan Penglihatan
Menghasilkan ‘visual ungu’ yang mengekalkan tahap penglihatan yang bagus dalam persekitaran yang gelap. Carotamax membantu menyelesaikan masalah penglihatan seperti nyctalopia (rabun malam), rabun dekat, presbyopic, astigmatism, xerophthalmia (mata kering), kelesuan mata, glaucoma, katarak(selaput mata), eye bags dan gegelung hitam di bawah mata.     
  • Meredakan Penyakit Kulit
Pengambilan yang konsisten dapat melegakan masalah kulit seperti psoriasis, senileplaque (nyanyuk), kulit kering, kulit gugur dan jerawat. Penggunaan Carotomax pada bahagian luaran boleh merawat pustule (jerawat biasa), scabies(kegatalan pada kulit), dan ulser kulit.                                   
  • Melawan Kanser dan Oksidasi
Pengambilan secara konsisten dapat mengukuhkan sistem imun tubuh, melambatkan proses penuaan dan menyekat aktiviti penyebab kanser dan menghalang sel-sel kanser. Carotmax juga dapat mengurangkan risiko kanser terutamanya kanser paru-paru dan payudara. Carotomax juga dapat mengurangkan radikal bebas dan menyingkirkan sel-sel mati yang teroksida dari tubuh.
  • Menghalang Infeksi
Meransang enzim membunuh kuman, menyekat dan mempertingkatkan kondisi penyakit sistem respiratori paru-paru: batuk, hepatitis, asthma dan selesema.


Mengapa Carotomax? 


Kerana Carotomax mengandungi fitokimia karotena semulajadi yang lengkap untuk keperlua mata, kulit dan membran mukosa.


Alfa Karotena - Untuk penglihatan malam, mata sihat dan menghalang degenerasi mata.

Beta Karotene - Memperbaiki kulit dan mempercepatkan pemulihan luka. Mempertingkatkan sistem imun, mengurangkan risiko kanser usus, payudara dan prostat.


Likopena - Bersifat anti-oksidan, menghalang penuaan organ, untuk serviks yang sihat, jantung dan sistem imun, mengurangkan penyakit kalenjar prostat.

Astaxanthin - Pigmen didalam alga & fitoplankton memberikan warna pink ikan salmon. 


Lutein - Menyekat katarak, penyakit makular berkaitan umur, glaukoma


Zeaxanthin - Melindungi mata, menuras cahaya gelombang biru pendek berbahaya. Mengurangkan risiko kanser payudara ovari, endometrial dan serviks.

Antara TESTIMONI pengguna CAROTOMAX

Nak beli carotomax secara online, bole klik link dibawah :-


Beli Carotomax

Ingin mendapatkannya dengan harga ahli? Semestinya bole..;) 
Pelarasan harga dari Shaklee telah menetapkan harga ahli hanya untuk ahli berdaftar sahaja..;) Banyak sangat benefit bila jadi ahli shaklee

Jangan tunggu lama2 sangat, jom daftar segera kerana yuran seumur hidup hanyalah RM 65 + RM 10 (kos penghantaran starter kit ke Semenanjung Malaysia & / + RM 20 (kos penghantaran starter kit ke Sabah, Sarawak & WP Labuan) 

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ** 

Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Wan Hafiza Hakima: 
Email : whafiza_hakima@yahoo.com 
Sms / Whatsapp : 012 9580334 
Shaklee Independent Distributor : 964487 
Blog : https://wanhafizahakima.blogspot.com 
Page: https://www.facebook.com/hafiza hakima health care

No comments:

Post a Comment